Bijbel-app bereikt 100 miljoen installaties

“Vandaag hebben mensen interactie met de Bijbel op een schaal als nooit tevoren"

in Geloven

De Bijbel-app YouVersion heeft vandaag de 100 miljoen installaties op smartphone of tablet bereikt. Een bijzondere mijlpaal voor de kerkgemeenschap LifeChurch, die de app ontwikkeld heeft: “Vandaag hebben mensen interactie met de Bijbel op een schaal als nooit tevoren. Het is ontzagwekkend wat God aan het doen is.”

Life Church streeft ernaar de Bijbel dichtbij de mensen te brengen. Via de app kunnen mensen over de hele wereld de Bijbel op hun smartphone of tablet lezen en teksten delen via bijvoorbeeld Facebook en Twitter. “Wij zijn niet alleen maar een stuk gereedschap aan het bouwen om de wereld te beïnvloeden met behulp van innovatieve technologie; maar nog belangrijker is het dat wij mensen met God verbinden, opdat zij de relevantie ontdekken die de Bijbel heeft voor hun leven.”

Met het vieren van de 100 miljoenste installatie, dromen de initiatiefnemers alvast over hun volgende mijlpaal: "Het start met 100 miljoen. Hoe zou het zijn als 1 miljard mensen toegang hebben tot Gods Woord, op elk moment, waar dan ook, en in iedere taal? We zouden wel eens werkelijk de meest Bijbel-gerichte generatie kunnen zijn in de geschiedenis!"

De gedachte achter YouVersion

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons