“Psalm 123 betekent veel voor mij”

Jip Wijngaarden in “De Verandering”

in Mediatips

Jip Wijngaarden werd bekend door haar rol als Anne Frank in de toneelbewerking van 'Het dagboek van Anne Frank'. Naast actrice is ze ook schilderes.

In het radioprogramma De Verandering vertelt ze over haar expositie in de Sjoel met de titel: "Alsjeblieft kom thuis voor Sjabbat". Ook verteld ze over haar gezondheid. Ze is namelijk herstellende van een ernstig auto-ongeluk. Na een zware operatie aan haar rug en nek, kreeg ze ook te maken met acute reuma waardoor ze niet meer kon schilderen. In deze moeilijke tijd richtte ze zich op God en vroeg hem of ze ondanks haar slechte gezondheid toch de vreugde van God mocht ontvangen. En toen gebeurde er een wonder.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons