Leger des Heils zingt in Ziggodome

Gospelkoor Leger des Heils zingt met Josh Groban

in Mediatips

Op zondag 9 juni treedt een delegatie van J-Unit Choir, het landelijke gospelkoor van het Leger des Heils, samen met zanger Josh Groban op in de Ziggodome in Amsterdam.

Josh Groban is een Amerikaanse zanger en acteur. Zijn eerste 4 solo-albums werden multiplatinum. In 2007 verkocht hij in de Verenigde Staten meer dan 21 miljoen albums en werd de best verkopende artiest in Amerika. In dat zelfde jaar werkte J-Unit Choir mee aan een uitverkocht concert van Josh Groban in de Heineken Music Hall, door mee te zingen met het bekende nummer “You raise me up”.

In april van dit jaar werd dirigent Marc Potters benaderd door Trudell Orchestras, met de vraag om zangers te leveren voor concerten van de 'All that Echoes' tour van Josh Groban. Daar is een samenwerking voor twee concerten uit voortgekomen: J-Unit Choir zal op woensdag 5 juni een aantal nummers met Josh Groban meezingen in de Mitsubishi Electric Halle in Düsseldorf, en op zondag 9 juni in de Ziggodome in Amsterdam.

J-Unit Choir is een groep christelijke jongeren tussen de 14 en 30 jaar. Iedere maand komen ze ergens in Nederland bij elkaar, om van God's liefde te getuigen door middel van concerten en workshops.

<iframe src="http://www.youtube.com/embed/aJxrX42WcjQ" frameborder="0" width="560" height="315"></iframe>

 

 

Bron: Leger des Heils
Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons