Elly Zuiderveld coacht koren

'Nederland Zingt Steeds Beter'

in Geloven

Speciaal voor alle christelijke koren organiseert Nederland Zingt een online event genaamd 'Nederland Zingt Steeds Beter'. Hierin staat het zingen met meer bezieling centraal. De genomineerde koren krijgen coaching van Elly Zuiderveld en andere bekende christelijke muziekexperts.

Koren kunnen meedoen door een filmpje van een eigen gekozen lied in te sturen. Ieder deelnemend koor wordt voorzien van professionele coaching. De coaches zijn Talitha Nawijn, André Bijleveld, Herma van Piekeren en Elly Zuiderveld. Het koor dat de meeste vooruitgang boekt, wint een optreden op de Nederland Zingt-dag 2014.

Ieder deelnemend koor wordt voorzien van professionele coaching. De coaches geven handige tips en feedback om als koor vooruitgang te boeken. Er wordt onder andere gelet op zang, uitvoering (bezieling) en taal. Herma van Piekeren en Andre Blijeveld zullen de bezieling coachen. Talitha Nawijn zal de zang coachen en Elly Zuiderveld zal de taal coachen bij de koren.

Koren kunnen zich aanmelden door een kort filmpje te maken waar het koor een nummer uit eigen repertoire zingt.  Het filmpje kan tot uiterlijk 1 augustus worden opgestuurd naar de redactie:nederlandzingtsteedsbeter@eo.nl.

De koren die na twee stemrondes nog in de race zijn, mogen meewerken aan een Nederland Zingt-opname. Het koor dat de meeste vooruitgang heeft geboekt, wint daar bovenop een optreden op de Nederland Zingt-dag 2014! 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons