Darren Wilson haalt recordbedrag binnen voor christelijk filmproject

Holy Gost meest gefinancierde christelijk filmproject uit de geschiedenis van Kickstarter

in Mediatips

“Eerst zien, dan geloven.” Er zijn veel mensen die zo denken over het christelijke geloof. De christelijke Amerikaanse regisseur Darren Wilson heeft het werk van God in deze tijd weten vast te leggen in drie films: ‘Finger of God’, ‘Furious Love’ en ‘Father of Lights’.

In deze films laat Darren de wonderen van God zien. Darren maakte hiervoor een wereldreis. Tijdens deze reis legt hij vast dat God overal dezelfde is en over een geweldige kracht beschikt. 

Om zijn komende film te kunnen financieren heeft hij de website kickstarter gebruikt. Op deze website kunnen mensen geld doneren aan projecten (crowdfunding). Binnen 45 dagen had hij $357.655 opgehaald. “Ik ben letterlijk omver geblazen door het succes van deze campagne en de overweldigende steun van onze fans van over de hele wereld,” aldus Darren Wilson.

In zijn nieuwe film Holy Ghost wil hij de kracht, de wonderen en het karakter van de Heilige Geest laten zien. Het bijzondere van de campagne en het filmproces is dat de backers (donateurs) de mogelijkheid hebben om bij het filmproces op de set aanwezig te zijn.

Wilson zal in juli beginnen met filmen.

klik hier om naar het project gaan en om te doneren.

<iframe src="http://www.kickstarter.com/projects/wpfilm/holy-ghost-experience/widget/video.html" frameborder="0" width="480" height="360"> </iframe>

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons