Vierdaagse live registratie Opwekking

Groot Nieuws Radio zendt uit vanaf Pinksterconferentie

in Mediatips

Het is de zesde keer dat Groot Nieuws Radio live commentaar geeft vanaf de vierdaagse pinksterconferentie van Opwekking. Vanaf vrijdag 18:00 uur zal deze speciale uitzending van start gaan. In de uitzendingen zijn samenkomsten op het hoofdpodium, reportages, de Sing-in en live-optredens van christelijke artiesten te beluisteren.

De christelijke radiozender zal naast sfeerimpressies ook interviews en optredens vanuit een speciale studio uitzenden. Op het conferentieterrein beschikt Groot Nieuws Radio een mobiele studio in een 'glazen huis'. In deze studio ontvangen de presentatoren diverse gasten. Niet alleen organisatoren en sprekers, maar ook artiesten. Directeur Nico Schipper: "We willen de luisteraars het gevoel geven dat ze er bij zijn."

Dure klus
De kosten van de uitzending bedragen ongeveer € 25.000. Schipper: "Dat is veel geld, maar gelet op de waardering bij onze luisteraars is het ondenkbaar dat we om die reden de live-uitzending zouden schrappen".
Voorafgaande van de vierdaagse marathonuitzending, wordt er net zoals vorig jaar de opwekking top honderd gedraaid. De uitzending is te beluisteren via 1008AM. De pinksterprogrammering is te vinden op de website van de radiozender.

eo.nl/geloven
Ook op 'Geloven' is er dit jaar volop aandacht voor Opwekking 2013. Het thema 'Jezus Leven' staat dicht bij wat de EO graag wil overbrengen met 'Leef je geloof': Geloven is niet alleen iets wat zich in je hoofd of in de kerk afspeelt, maar het mag een licht op een kandelaar zijn en een stad op een berg.
De redactie van 'Geloven' is dan ook deze Pinksterconferentie te vinden in het EO Leef-je-geloof-paviljoen. Kom langs om ons te ontmoeten! Bovendien kun je daar in een minifilmpje presenteren hoe Jezus zichtbaar is in je leven. Hoe leef jij je geloof? Deze 1-minuut-video's worden op deze site gepubliceerd, en kun je makkelijk delen via sociale media met je vrienden, mede-christenen en je familie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons