Urkers maken CD voor vervolgde christenen

Verkoopopbrengst wordt financiële steun

in Christelijk Nieuws

In Urk hebben zo'n vijfenveertig jongeren uit drie kerkelijke gemeenschappen een cd gemaakt om de vervolgde christenen financieel te steunen.

De actiegroep kwam regelmatig bijeen om hun repertoire te repeteren. Deze bestond uit Psalmen, Johannes de Heer en Opwekkingsliederen. Het resultaat hebben ze in twee plaatselijke kerken opgenomen, en de cd is vanaf morgen te verkrijgen via de website cdaktie.nl. Vanavond geven ze een presentatieconcert.

"De actie om een goed doel te steunen gaat uit van onze jongerenorganisatie. Dit keer kozen we voor het maken van een cd en de opbrengst gaat naar vervolgde christenen," aldus Jantina de Boer (28), secretaris van de actiegroep.

De opbrengst zal worden gedoneerd aan Open Doors, Stichting de Ondergrondse Kerk (SDOK), Hulp Vervolgde Christenen (HVC).

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons