Predikers in rampgebied Oklahoma

Predikers bieden geestelijke hulpverlening in rampgebied

in Christelijk Nieuws

Speciaal getrainde predikers door de organisatie van Billy Graham zijn te werk gesteld in het rampgebied in Oklahoma. “Zij helpen de hoop te verspreiden.” Door de zware tornado kwamen tot nu toe 24 mensen om het leven.

De medewerkers van het Billy Graham Response Team zijn bezig met het helpen van slachtoffers door naar hun verhalen te luisteren en samen met de slachtoffers te bidden. De Billy Graham Evangelistic Association (BGEA) meldt dit aan Christian New Wire.

De tornado is de jongste uitdaging voor het team, een netwerk van christelijke predikanten in 48 staten, speciaal getraind om geestelijk hulpverlening te bieden in crisissituaties.

Foto: Youtube, BasehuntersChasing

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons