"Michael Jackson hoorde Gods stem"

Michael Jackson: "God blijft maar tegen me praten"

in Geloven

Een paar dagen voor zijn dood vertelde Michael Jackson aan de producenten van zijn tour dat hij Gods stem hoorde. Dat heeft Alif Sankey, één van de producers, verteld als getuige in de rechtszaak rondom de dood van Jackson. Dat meldt de CNN.

"God blijft tegen me praten", zei de popster een paar dagen voor zijn dood tegen Sankey en haar collega Kenny Ortega. Zijn uitspraken verontrustten Sankey zo, dat ze tijdens de repetitie in huilen uitbarstte. Jackson zag er "extreem dun" uit en "kon niet meer normaal praten", zo verklaart ze volgens CNN.

Op 25 juni 2009 overleed Michael Jackson aan een overdosis medicijnen. Zijn dokter Conrad Murray is inmiddels veroordeeld voor dood door schuld. De huidige rechtszaak is naar aanleiding van een aanklacht van Jacksons familie tegen concertpromotor AEG Live. Jacksons advocaten betogen dat AEG Live aansprakelijk is voor de dood van Jackson, omdat het bedrijf heeft nagelaten Murray te controleren.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons