Gezinsfestival vult gat Flevofestival

Nieuw gezinsfestival in de week van verdwenen Flevofestival

in Mediatips

Evenementenorganisatie Events4Christ en vakantiepark De Betteld starten dit jaar gezamenlijk met een nieuw festival voor het hele gezin. Het initiatief zal in de week van het verdwenen Flevofestival plaatsvinden en staat vol van activiteiten voor kinderen, jeugd en volwassenen.

Op het festival zal muziek voor verschillende leeftijdsgroepen te horen zijn. Verder zullen er bijeenkomsten plaatsvinden en is er ruimte voor sport, films en workshops. Ook kunnen bezoekers gebruik maken van de recreatieplas en het zwembad. Voor de kinderen is er elke morgen een feestelijke kinderclub met muziek, een vertelling en spel.
De jeugd kan de hele week terecht bij een speciaal programma. Zij kunnen bij hun ouders verblijven, maar kunnen ook zelfstandig in de Youth Hostel "De Witte Herberg" terecht. Ook als groep kunnen zij hier gebruik van maken.

Flavor-festival
Er zijn meer organisatoren die popelen om het gat van het Flevofestival op te vullen. Zo hebben we al eerder op deze site gemeld dat het Flavor-festival rond dezelfde tijd wordt georganiseerd (16-18 augustus). Dit festival vindt bovendien plaats op een terrein waar eerder ook het Flevo-festval is georganiseerd. Flavor Festival is een initiatief van oud-medewerkers van het Flevo Festival. De organisatie is in handen van productiebedrijf Vinke Vision Events BV.
Na het faillissement van het Xnoizz Flevofestival afgelopen najaar heeft aanvankelijk Aad Peeters geprobeerd om een doorstart te maken met 'Donkey Dollars', een eigenzinnige invulling van het festival. 

Bron: ANP/redactie

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons