Egypte is thema Nacht van Gebed

Christenen bidden voor Egypte in de nacht van 24 op 25 mei

in Geloven

In de nacht van 24 op 25 mei is er weer een nacht van gebed van Open Doors. Deze keer staat Egypte centraal met het thema: geloof is volharden. Op honderden locaties wordt de Nacht van Gebed gehouden. De Nacht van het Gebed is een aanloop naar 'de Zondag van de Vervolgde Kerk' op 26 mei.

Deze keer is de Nacht van gebed speciaal voor de christenen in Egypte. “De ultieme uitdaging voor Egyptische christenen is te leren onze ogen gericht te houden op onze Meester. Hij kent de situatie waarin we zitten. We moeten ervoor kiezen te blijven leven als een getuige van Christus”, zegt één van de medewerkers van Open Doors in Egypte. “We zijn als nooit te voren verenigd in gebed.” 


 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons