Blog van de week | Geen saaie christenen

News of Peace, een blog over christelijke lifestyle

in Geloven

News of Peace is een blog waar meerdere bloggers voor schrijven. Samen vormen ze een mooie eenheid waarbij inspirerende en motiverende artikelen elkaar afwisselen.

Hoewel de naam van de website in het Engels is, schrijven de bloggers gewoon in het Nederlands. De bloggers zien hun website News of Peace als een internet podium ter bevordering van de christelijke cultuur in Nederland.

Blogster Naomi over de website: “we willen graag andere christenen (voornamelijk jongvolwassenen) inspireren en motiveren. Aan de mensen die (nog) niet geloven willen we laten zien dat een christelijke lifestyle absoluut niet saai is. Het is geweldig om via (sociale) media mensen te kunnen 'vertellen' wat het christelijk geloof volgens ons inhoudt".

De categorieën op News of Peace lopen nogal uiteen. Zo kun je blogs lezen over geldzaken, gezondheid, relaties en studie. Minder serieuze zaken komen ook aan bod als het huishouden en tips voor een perfecte maaltijd. Ook is er een rubriek durf te vragen waar lezersvragen beantwoord worden .

Vier keer per jaar brengen de bloggers een webzine uit als speciaal cadeautje voor de lezers.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons