VIDEO | I Like Mijn Kerk: protestants pionieren

Nieuw filmpje van de Crosspoint-kerk in Nieuw-Vennep

in Christelijk Nieuws

Caroline Burger wilde liever niet in een vinexwijk wonen: "Geen karakter, geen bomen, geen vogels..." Nu woont ze tóch in de vinexwijk van Nieuw-Vennep en het bevalt haar prima. Onder andere vanwege Crosspoint, haar kerk waar ze enthousiast over is.

Crosspoint is een pioniersgemeente van de Protestantse Kerk Nederland (PKN). De PKN sticht pioniersplekken waar nog geen kerk is - zoals in vinexwijken - of waar de kerk verdwenen is.

"Crosspoint is present in de wijk Getsewoud en zoekt aansluiting bij de leefwereld en behoeften van de mensen", is te lezen op de Facebook van Crosspoint. "Kleine groepen zijn de basis van de gemeente, ze stimuleren het volgen van Jezus en de betrokkenheid op elkaar."

Ook meedoen aan 'I Like mijn kerk'? Stuur een berichtje naar de EO Geloven-redactie.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons