Kerken Boston zetten deuren open na aanslag

"Bidden voor slachtoffers en nabestaanden van dit gruwelijke incident."

in Christelijk Nieuws

Lokale kerken in en om Boston hebben hun deuren geopend voor de slachtoffers en nabestaanden van de marathon explosies van afgelopen maandag. Onder andere in de Old West Church en de Cathedral Church geven dinsdagmiddag en -avond een gebedsdienst.

Op maandag 15 april werden de marathonlopers en toeschouwers van de Boston Marathon Monday bij de finishlijn opgeschrikt door twee explosies. Zeker drie mensen kwamen om het leven en er waren meer dan honderd gewonden.

De politie van Boston meld dat de bommen 'kleine, draagbare apparaten' waren. en dat er nog twee niet-geëxplodeerde bommen zijn gevonden. De senator Dianne Feinstein denkt dat het gaat om een terroristische aanslag. Het is nog niet bekend of het een buitenlandse of binnenlandse aanval was.

De kerken in Boston vraagt iedereen om te bidden voor de slachtoffers en nabestaanden van dit gruwelijke incident.

 

foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons