Jim Bakkum scoort hit met single uit The Passion

BLØF-cover op vierde plaats in Songle Top 100 van iTunes

in Mediatips

Het lied 'Zo Stil' dat Jim Bakkum bij The Passion heeft gezongen blijkt een hit in de Single Top 100 van iTunes. Op dit moment staat Jims cover van BLØF op de vierde plaats.

Er zijn zoveel positieve reacties op Jims uitvoering van 'Zo Stil' dat de organisatie van The Passion en Jim hebben besloten het nummer als single uit te brengen. Een schot in de roos. Ook op internet is 'Zo Stil' tot nu toe het meest teruggekeken lied van The Passion 2013. "Is de situatie van Petrus zo herkenbaar?" vraagt de organisatie op Facebook. "Wat is dit toch fijn wakker worden!" reageert Jim Bakkum op Twitter. "Nog 3 kleine plekjes jongens... Helpen jullie 'm naar 1?"

De single van Jim - die overigens gemixt is door Eric van Tijn - is niet de enige op iTunes. Ook het lied 'Laat Me Nu Toch Niet Alleen' van Anita Meyer is te downloaden vanuit de iTunes-bibliotheek. Binnenkort volgt ook een volledige cd met alle muziek uit The Passion 2013.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons