Blog van de week | Koken zonder E-numers

in Mediatips

Dinneke van den Dikkenberg is schrijfster van het boek ‘Gewoon koken zonder E-nummers’. Volgens haar zijn E-nummers die aan veel voedingsmiddelen worden toegevoegd als smaakversterker of kleurversterker niet goed voor je gezondheid.

Naast het schrijven van kookboeken met daarin E-nummervrije recepten houdt Dinneke ook een website bij waarop zij haar recepten deelt. Zo is er bijvoorbeeld een recept te vinden voor een E-nummervrije knoflooksaus.

Daarnaast deelt Dinneke ook tips met de bezoekers van haar site. Zo is er een lijst beschikbaar met E-nummervrije producten die je in de supermarkt kan vinden.

 Dinneke is niet de enige in ‘christelijk blogland’ die recepten deelt. Ook Williene Morren blogt enthousiast over koken. Williene deelt naar eigen zeggen haar en deelt recepten op het internet om zo anderen te inspireren en te laten zien ‘hoe makkelijk het is om een gezonde maaltijd te koken’.

Klik hier voor het blog van Dinneke
Klik hier voor het blog van Williene
 
 
 
Dinneke van den Dikkenberg maakte voor de nieuwste editie van het EO Magazine diverse E-nummervrije recepten. Bekijk hier de video’s.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons