Betalen voor gebed

in Geloven

Op de website christianprayercentre.com kan men een gebedsverzoek indienen en moet vervolgens betalen voor gebed. De site maakt gebruik van google Adworks en verkoopt zichzelf door de vele 'positieve' reacties die op de website zijn geplaatst.

Een bijbeltekst op de website verklaart "Geef, dan zal je gegeven worden."(Lucas 6:38) en “En al wat gij zult begeren in het gebed, gelovende, zult gij ontvangen.” (Mattheüs 21:22).  Er staan tientallen reacties op iedere pagina van de site waarin mensen door middel van het gebed een wonder hebben meegemaakt.

Het is niet mogelijk om een gebedsverzoek in te dienen zonder een donatie te doen. De budgetten lopen van zeven euro tot maximaal 27 euro. De website zegt letterlijk “Wanneer er duizenden trouwe christenen voor je bidden, zullen er wonderen op je neerregenen.”
 
De Amerikaanse pastoor Duke Taber is kwaad over de misleidende website en noemt het afschuwelijk. Hij vindt dat de oprichters van de website zich moeten schamen. “Kijk uit voor deze wolven in schaapskleren.” 
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons