Morgen ‘The Passion’ in Den Haag

in Mediatips

The Passion is een spraakmakende hervertelling van de laatste uren van het leven van Jezus. Tijdens een groot cultureel popevenement in het centrum van Den Haag vertolken bekende artiesten, aan de hand van een hedendaags Nederlandstalig repertoire, het eeuwenoude lijdensverhaal. Het evenement wordt live uitgezonden via Nederland 1 en internet.Uitzending
The Passion wordt live uitgezonden op donderdag 28 maart 2013 om 20:25 uur op Nederland 1. Ook zal het evenement live te volgen zijn op deze site. 


Live-event meebeleven?
U kunt aanwezig zijn bij het live-event The Passion. De toegang is gratis en u hoeft hiervoor geen reservering/toegangskaart te hebben. Mocht ivm veiligheidsoverwegingen een bezoekerslimiet worden bereikt dan wordt dit aangegeven.

Locatie

The Passion zal plaatsvinden bij de Hofvijver in Den Haag (kant van de Lange Vijverberg).

Tijd
Wilt u bij het event aanwezig zijn? Zorg dan dat u rond 19.30 uur aanwezig bent bij het evenemententerrein. De opnames duren ongeveer tot 22.00 uur.
Er zijn geen tribunes op het terrein, ook zijn er geen speciale plekken voor mensen met een beperking.

Vervoer + parkeren
Klik hier voor informatie over de route, parkeren en openbaar vervoer

Samenwerking

The Passion is een unieke samenwerking tussen de Evangelische Omroep, omroep RKK, de Protestantse Kerk in Nederland, de Rooms-katholieke Kerk en het Nederlands Bijbelgenootschap en wordt geproduceerd door Eye2Eye Media.

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons