Duivel in tv-serie lijkt op Obama

in Mediatips

De Amerikaans tv-serie ‘The Bible’ heeft ophef veroorzaakt onder haar kijkers. De acteur die satan speelt, zou verdacht veel lijken op de Amerikaanse president Obama.

Zondagavond begon de consternatie nadat de Marokkaanse acteur Mohamen Mehdi Ouazanni als duivel in de serie verscheen. The Bible is een zeer populaire serie in Amerika die de kijkers meeneemt door de verhalen van het Oude en Nieuwe Testament van de Bijbel.

Een van de eersten die de gelijkenis opmerkte tussen Obama en ‘de duivel’ was de conservatieve commentator Glenn Beck. Vlak daarna twitterden ook vele anderen over de gelijkenis.

De producers van de serie hebben laten weten dat het niet hun intentie was om iemand voor de rol van satan te casten die op Obama lijkt. Elke gelijkenis tussen de acteur en Obama is volgens de makers puur toeval.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons