Daniël Boissevain is Judas

Daniël Boissevain in The Passion 2013

in Mediatips

Daniël Boissevain kruipt in de huid van Judas tijdens The Passion 2013. Daniel heeft heel veel zin in de rol van Judas. "Ik denk dat Judas eigenschappen heeft die iedereen wel herkent. Hij is het personage dat het meest met menselijke tekortkomingen om moet gaan. Er zit veel emotie in hem.”

Overige rollen zijn toebedeeld aan René van Kooten (Jezus), Anita Meyer (Maria, de moeder van Jezus), Jim Bakkum (Petrus) en Jörgen Raymann die de duizenden toeschouwers vanaf het podium in de Hofvijver het Paasverhaal vertelt.  De muzikale begeleiding is dit jaar in handen van Eric van Tijn en een 23-koppig orkest.

The Passion beleeft dit jaar de derde editie. Na Gouda en Rotterdam, vormt nu Den Haag het decor van de Paasvertelling. Het hoofdpodium van The Passion Den Haag staat op een unieke plek, namelijk in de Hofvijver aan de kant van het Buitenhof. Daarnaast trekt het grote verlichte kruis langs het Vredespaleis en Paleis Noordeinde naar het podium in de Hofvijver.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons