Stilte jeukt

Aflevering 2 van 'Op zoek naar God'

in Geloven

In de spraakmakende nieuwe serie ‘Op zoek naar God’ trekken presentator/actrice Lieke van Lexmond, topmodel Kim Feenstra, socialite Christina Curry, actrice Sanne Vogel en punkrock zangeres Elle Bandita (alias Ryanne van Dorst) zich een week lang terug in het klooster. Ze gaan er op zoek naar God… in de stilte. Hun stilteretraite wordt een emotionele rollercoaster met confronterende, hilarische en emotionele momenten. Maar ook een die ze hun leven lang niet zullen vergeten...

In aflevering 2 dompelen onze BN'ers zich compleet onder in het kloosterleven. Eenmaal per dag hebben ze een indringend gesprek met hun geestelijk begeleider. Buiten ontboezemingen op de dagboekcamera in hun kloostercel na, zijn ze een week lang stil. Ze lezen voor het eerst in de Bijbel; en dan meteen vier keer op een dag… Ze werken in de tuin tot de blaren op hun handen staan en zitten uren op harde kerkbanken. Komen ze tot rust of raken ze gefrustreerd? Kunnen ze hun weerstand opgeven? We zien hoe de dames uit onverwachte hoek geraakt worden…
 

Aflevering 2, Stilte jeukt, zondag 10 februari, 21.55 uur, NL3

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons