Opvolger Xnoizz Flevo Festival gaat niet door

Voor 2013 geen 'Donkey Dollars Festival' mogelijk

in Mediatips

Officieel persbericht: 'de donkey's waren er wel, de dollars niet. Het Donkey Dollars Festival gaat niet door deze zomer.' Met deze boodschap lijkt het nu officieel dat Flevo-Xnoizz geen vervanger krijgt in Donkey Dollars.

Op 7 december zei initiatiefnemer Aad Peters nog in het persbericht

“We zijn al enige tijd bezig met de ontwikkeling van een nieuw concept dat het Xnoizz Flevo Festival moet opvolgen. Ik en mijn team geloven in het geven van een podium aan christelijke artiesten, sprekers en theatermakers. Vijfendertig jaar lang is het Xnoizz Flevo Festival dat podium geweest. We gaan ervoor om deze vrijplaats voor jong en oud te behouden en een waardig opvolgend festival neer te zetten met elkaar.”

Voor dit sympathieke avontuur had hij de productiebedrijven Vinke Vision en Kaboem benaderd.

Op 19 februari werden de fans via facebook al voorbereid dat er moeilijkheden waren gekomen door het gebrek aan financiele toezeggingen. 'het festival staat klaar maar de financiele garantstelling ontbreekt nog', was de mededeling.

Hierdoor kwam het bevestigen en benoemen van de bands in de problemen.

Voor dit jaar lijkt het doek dus definitief gevallen voor een vervolg op Flevo-Xnoizz, maar in de vele reacties op facebook is er nog veel hoop te lezen voor 2014.

 

 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons