Het klooster als gekkenhuis

Emotionele conclusies aan het eind van de stilteretraite

in Geloven

In de laatste aflevering van 'Op zoek naar God' loopt de stilteretraite op haar eind. En juist nu komt het er op aan.

Gaan Kim en Christina, die met hun gesprek de stilte hebben doorbroken, het terrein voortijdig verlaten? Sanne krijgt steeds sterker het gevoel in een gekkenhuis te zijn beland en Ryanne heeft haar gitaar weer opgepakt. Ze speelt de sterren van de hemel, maar of dat nou de bedoeling is in een stilteklooster...? Lieke blikt terug op haar godservaring, maar worstelt met de vraag of ze deze wel met de buitenwereld wil delen. Alle dames bereiden een emotionele slotspeech voor. Wat wordt de eindconclusie van hun zoektocht naar God?!

Emotionele rollercoaster
In de serie Op zoek naar God trekken presentator/actrice Lieke van Lexmond, topmodel Kim Feenstra, socialite Christina Curry, actrice Sanne Vogel en punkrock zangeres Elle Bandita (alias Ryanne van Dorst) zich een week lang terug in het klooster. Ze gaan er op zoek naar God… in de stilte. Hun stilteretraite wordt een emotionele rollercoaster met confronterende, hilarische en emotionele momenten. Maar ook een die ze hun leven lang niet zullen vergeten...
 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons