Een nieuwe katholieke omroep

'Katholiek 247' wil via internet uitzenden als alternatief voor RKK

in Mediatips

De RKK start binnenkort een nieuwe omroep als alternatief voor de huidige, nu de levensbeschouwelijke omroepen per 2016 wegbezuinigd worden. De nieuwe omroep zal onder de naam 'Katholiek 247' op internet gaan uitzenden.

Katholiek 247 is een initiatief van mediapriester Roderick Vonhögen. Ondanks de teleurstellende berichten voor de levensbeschouwelijke omroepen ziet hij nog genoeg kansen buiten de programmering op radio en televisie: "Er is nog een wereld te winnen op het gebied van nieuwe media en innovatieve, multimediale communicatie."

Wanneer de omroep start, hangt af van de belangstelling. Geïnteresseerden kunnen zich via katholiek247.nl aanmelden voor een digitale nieuwsbrief.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons