Kroeg runnen en christen zijn

Vanmiddag in 'Geloven op 2'

in Christelijk Nieuws

Deze week volgen we Paulien en Perry. Paulien is gelovig, maar vindt christen zijn én een kroeg runnen geen ideale combinatie. Toch neemt ze het aanbod aan om samen met haar niet-gelovige man een kroeg in Hoorn over te nemen.

Paulien vertelt over haar keuze om kroegbaas te worden, en hoe het is om zaterdagnacht te werken en zondagmorgen te zingen in de kerkband.

Ook volgen we de leden van musicalvereniging Opmeer. Zij studeren de musical ‘Jesus Christ Superstar’ in. Daarnaast kijken we mee met beiaardier Frits Reynaert. Frits bespeelt het carillon in de Grote Kerk.

 


Bekijk hier de website van 'Geloven op 2'.


'Geloven op 2' elke week van maandag t/m donderdag rond de klok van 17:00 op NL2

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons