Blog van de Week | Een gezellig huis voor je tienerdochter

in Mediatips

Nog geen jaar online en nu al een belangrijk online magazine voor christelijke tienermeiden. Op Huis van Belle (HvB) wordt er geblogd over mode, beauty, geloof, liefde en vriendschap. Echte meidendingen dus. Onlangs won HvB de Webfish Award voor beste christelijke particuliere website.

De website is lekker roze en heeft een echte meidenglossy uitstraling. Op het eerste gezicht dus een website waarvan er al vele zijn. Maar HvB is onderscheidend. De blogs worden geschreven door zo’n 20 christelijke meiden die zelf in de twintig, of ook nog tiener zijn. Naast gezellig blogs over mode, koken en beauty, bloggen de dames ook over hun geloof zonder daarbij opdringerig te zijn. Ook de moeilijkere onderwerpen als zelfvertrouwen, echtscheiding en seks worden op een open en eerlijke manier aangesneden.

De lezeressen van HvB worden aangemoedigd om een echte ‘Belle’ te zijn, een mooie krachtige vrouw, die vol zelfvertrouwen in het leven staat en weet dat ze geliefd is door God. Dat maakt Huis van Belle niet alleen uniek maar tegelijkertijd ook een veilige plek voor je tienerdochter.  

Benieuwd naar dit gezellige online magazine voor tienermeiden? Neem dan hier een kijkje.


De Webfish Awards worden jaarlijks uitgereikt aan organisaties en personen in het Nederlandse taalgebied die het christelijk geloof het beste onder de aandacht brengen via social media of websites.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons