Christina Curry: "Nu heb ik de bijbel altijd in mijn koffer zitten"

Hoe "Op zoek naar God" het leven van Christina Curry veranderde.

in Geloven

Na haar deelname aan het EO-programma 'Op zoek naar God' heeft Christina Curry aan de Telegraaf laten weten dat dit haar leven heeft veranderd. Ook liet ze Het Nederlands Dagblad weten dat deelname aan het programma haar heeft geconfronteerd. Het programma waarin Christina Curry met vijf andere vrouwen in het klooster verblijft, wordt 2 februari 2013 uitgezonden.

Curry is 22 jaar en bekend als dochter van het voormalige showbizz-echtpaar Adam Curry en Patricia Paay. Zelf is ze al een aantal jaren actief als model in Londen en Los Angeles. Ze dook veelvuldig op in de (roddel)pers als 'dochter van', maar ook vanwege haar losse levensstijl.

Ze is echter 'tot inkeer' gekomen tijdens het verblijf in het klooster voor het EO-programma, zo meldt De Telegraaf. 'Ik had problemen met drank, was vaak depressief voordat ik aan het programma meedeed. Mijn moeder noemde me altijd IJskoningin of Chagrijnigheid de Derde. Nu vindt ze me heel erg veranderd.'

In een toelichting op haar deelname tegenover het Nederlands Dagblad noemt Curry haar verblijf in het klooster 'een interessante ervaring'. Vooraf was ze bang dat ze niet vol zou houden, maar het tegengestelde gebeurde. 'Ik wou niet meer weg'. De stilte in het klooster zette Curry aan het denken. 'Ik ben geconfronteerd met mezelf. Ik was verkeerd bezig in mijn leven.' God heeft ze niet direct gevonden. 'Ik geloof nu wel dat er een soort hogere macht is, maar ik heb vooral mezelf ontdekt'.

In een toelichting op haar deelname tegenover hetNederlands Dagblad noemt Curry haar verblijf in het klooster 'een interessante ervaring'. Vooraf was ze bang dat ze niet vol zou houden, maar het tegengestelde gebeurde. 'Ik wou niet meer weg'. De stilte in het klooster zette Curry aan het denken. 'Ik ben geconfronteerd met mezelf. Ik was verkeerd bezig in mijn leven.' God heeft ze niet direct gevonden. 'Ik geloof nu wel dat er een soort hogere macht is, maar ik heb vooral mezelf ontdekt'.

Naar aanleiding van haar verblijf in het klooster heeft Christine Curry nu altijd een bijbel in haar Koffer zitten, meldt De Telegraaf. Toen ze in het klooster bijbelteksten meekreeg heeft ze ervaren dat deze haar kracht gaven.

Het volledige artikel kunt u vinden in Het Nederlands Dagblad of online op de ND-website. De eerste aflevering van Op zoek naar God is bij de EO te zien op 3 februari 2013.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons