Is God groter dan de hel?

Interview met Rob Bell over hemel en hel

in Geloven

Gaan ongelovigen die sterven naar een eeuwige hel? Rob Bell stelt dit ter discussie: "Gods liefde is toch groter dan de hel?" Presentator Herman Wegter bezoekt hem in Door de Wereld.

Het pas verschenen boek 'Love Wins' van Rob Bell heeft in de Verenigde Staten stormachtige discussies losgemaakt over de thema's hemel en hel. Nu deze maand de Nederlandse vertaling verschijnt, zal dat hier niet veel anders zijn. Bell stelt ter discussie of er een 'eeuwige hel' is voor de ongelovige, want 'Gods liefde is toch groter dan de hel?' Presentator Herman Wegter bezoekt hem in Door de Wereld en gaat met hem in gesprek.

Rob Bell
Rob Bell is een populaire Amerikaanse auteur en voorganger. Hij kreeg vooral bekendheid met zijn filmpjes waarin hij korte preekjes houdt over een christelijk thema. Time Magazine rekende Bell in 2011 tot een van de honderd invloedrijkste mensen in de wereld.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons