1. Home

Adverteren in Visie Magazine

Sinds 1970 is EO-Visie een bekende titel: met zo’n 90.000 abonnees is Visie het grootste christelijke tijdschrift van Nederland. Doordat een exemplaar van Visie door meerdere mensen gelezen wordt, bereikt het magazine wekelijks honderdduizenden christenen.

Uit lezersonderzoek blijkt dat de abonnees zich verbonden voelen met Visie. Het blad wordt goed gelezen en gewaardeerd. In ons wekelijkse magazine en op de site visie.eo.nl gidsen we mensen met verdiepende geloofsverhalen, christelijk nieuws en mediatips. De EO geeft ook het christelijke vrouwenmagazine Eva en jongerenmagazine BEAM uit.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden van onze bladen, neemt u dan contact op met BDU Vakmedia. Bel 0342-494291, mail tijdschriften@bdu.nl of raadpleeg de tariefkaart van Visie, Eva of BEAM.

Wilt u een Visi(e)te plaatsen in het magazine? Vul dan dit formulier in.

Evenementen

De EO organiseert regelmatig evenementen en bijeenkomsten voor de doelgroepen gezinnen, vrouwen, jongeren en kinderen. Er zijn diverse mogelijkheden voor bedrijven om zichzelf of hun producten onder de aandacht te brengen van de genoemde doelgroepen. Er is bijvoorbeeld de mogelijkheid om te adverteren in een programmaboekje, stands op de infomarkt, videowalls, sampling en sponsoring.

Een aantal grote evenementen waaraan bedrijven hun acties kunnen koppelen zijn de EO-Jongerendag en de Nederland Zingt-dag. Daarnaast worden er voor de verschillende doelgroepen diverse bijeenkomsten en conferenties georganiseerd.

Wilt u meer weten over de advertentiemogelijkheden op onze activiteiten neemt u dan contact op met ons productiebureau Ben de Wild Productions 0342-473251 of stuur een e-mail naar info@bendewild.nl.