Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Jan Pool in 'Andries' over mannen op zoek naar identiteit

Zondag, 0.15 uur, NPO 2

in Mediatips
Andries

Iedere zondagavond ontmoet Andries Knevel christelijke denkers, vernieuwers en andere markante figuren. Deze keer schuift voorganger en coach Jan Pool bij hem aan in zijn interviewprogramma Andries

Ooit was Jan Pool in de ban van drank en vele relaties. Maar in augustus 1979 veranderde zijn leven. Nu is hij al jaren voorganger. Ook coacht en begeleidt hij een nieuwe generatie voorgangers en leiders in ons land, vertelt hij in deze aflevering van Andries.

(Tekst loopt door onder de foto.) 

Andries
Andries Knevel in gesprek met Jan Pool.

Diverse thema's houden hem bezig, waaronder mannen op zoek naar hun identiteit. Komt dat omdat hij zelf jarenlang met minderwaardigheidsgevoelens te kampen had? Pool gaat in op deze vraag van Andries Knevel en vertelt daarnaast waarom hij in de toekomst een herstel van de kerk in Nederland ziet.

Andries: Jan Pool

In zijn interviewprogramma Andries ontvangt Andries Knevel iedere zondagavond mensen die getuigen van hun geloof in Christus. “Ik maak dit programma om mensen te bemoedigen en te motiveren,” vertelt de presentator. “Als je ernaar kijkt, moet je je als het ware weer geïnspireerd voelen om de weg met God te gaan, hoe moeilijk omstandigheden soms ook zijn. Ook de gasten vertellen van hun sores en zorgen. Want de weg met God kan weleens hobbelig zijn. Maar de ervaring van de gasten is ook: God is erbij.” In deze aflevering gaat Andries in gesprek met voorganger en coach Jan Pool. 

Iedere zondag 0.15 uur, NPO 2

Beeld: Willem Jan de Bruin

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons