Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Waarom dominee Arie van der Veer trots is op zijn grijze haren

'Wist je dat grijze haren een unieke boodschap bevatten?'

'Meestal is grijs of wit haar een soort aankondiging', vertelt dominee Arie van der Veer. 'Zo van: die persoon is oud, die is er straks niet meer'. Maar wat kunnen wij mensen, oud en jong, leren van de witte bloesem van de amandelboom?

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons