Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Spontaan moment van aanbidding tijdens concert Lauren Daigle

'Dit was niet helemaal gepland'

Een bijzonder moment tijdens de 'Look Up Child World'-tour van Lauren Daigle. Halverwege het concert stopt Lauren en zegt: 'We gaan een ander lied zingen dan we hadden ingepland. Ik voel dat het tijd is voor aanbidding.' Spontaan wordt het lied I exalt Thee (Ik verhoog U) ingezet.  

You Say

De single ‘You Say’ waarmee Lauren Daigle doorbrak is enorm populair. In Nederland wordt Lauren ook veel gedraaid door seculiere radiostations. In juni was het nummer ‘You Say’ nog Alarmschijf bij Q-Music en Lauren staat al wekenlang in de Top 40. Niet alle luisteraars zullen het weten, maar het lied gaat over God. Dat je mag weten dat je identiteit in God ligt, wat er ook in je leven gebeurt.

'Als ik me zwak voel, zegt U dat ik sterk ben

Als ik niets voel, zegt U dat ik geliefd ben

Als ik nergens bij hoor, zegt U dat ik Uw kind ben

God, ik mag alles aan Uw voeten neerleggen'

Geschreven door:

Miriam Duijf

Redacteur

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons