Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Gun jij jezelf tijd om te herstellen?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Als je een wond hebt, doe je er een pleister op, zodat je de wond ook met rust laat en daardoor tijd gunt om vanzelf te herstellen. Misschien geldt dat ook wel voor de pijn en het verdriet waar we allemaal vroeg of laat mee te maken krijgen.

Jeremia had het ook niet makkelijk. Dominee Baardmans laat zien hoe de profeet met zijn pijn omging. Loop jij met pijn rond? Doe dan hetzelfde als wat Jeremia deed!

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons