Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Welkom bij unieke première: Earth from space

Visie-Lezersavond op 5 september

in Christelijk Nieuws

U bent van harte welkom om op donderdagavond 5 september in de EO-kapel de première van de serie Earth from space' bij te wonen. Na bijzondere series als Dynasties en Planet Earth, heeft de BBC nu vanuit de ruimte in beeld gebracht hoe de aarde er van een afstand uitziet.

Als introductie op deze avond vertelt Andries Knevel, tijdens een interview door Visie-hoofdredacteur Marco van der Straten, over zijn nieuwe serie 'Andries en de wetenschappers'. Daarna genieten we met elkaar van de eerste aflevering van Earth from space.

Earth from space

In deze serie zien we wisselende seizoenen, grootscheepse migratie en eb en vloed zoals het nog niet eerder te zien was. Met geavanceerde camera’s worden bijzondere details en de bewegingen van individuele dieren van bovenaf gevolgd. Het aardoppervlak is bedekt met wonderlijke patronen. In het binnenland van Australië zijn bijvoorbeeld witte vlekken te zien die het werk zijn van wombats (buideldieren, red.). En een omvangrijke bijeenkomst van olifanten veroorzaakt in Congolese regenwouden een open plek in het eindeloze, groene bladerdak.

Welkom in Hilversum

Op donderdag 5 september begint de ontvangst om 19.30 uur met koffie en thee. Rond 21.15 uur sluiten we af met een drankje en kunt u nog even napraten. U kunt deze avond als EO-lid gratis bijwonen. Er zijn nog een paar plekken beschikbaar. Reserveren kan hieronder via het formulier.
U kunt maximaal 2 kaarten per keer bestellen.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons