Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

'Verlies de Bijbelse principes van rust niet uit het oog'

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Dominee Baardmans over duurzaamheid en rust

Deze week heeft Dominee Baardmans een revolutionaire boodschap over duurzaamheid. Want wist je dat de Bijbel ook al volop over duurzaamheid vertelt? Daar gaat duurzaamheid vaak hand in hand met rust. Zet jij nog weleens tijd apart?

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons