Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Tv-programma Checkpoint zoekt nieuwe testers

Meld je snel aan!

in Mediatips

Het tv-programma Checkpoint is op zoek naar nieuwe mensen voor het testteam. Heb jij altijd al bij het Checkpoint Testteam willen horen? En ben jij tussen de 15 en de 20 jaar oud? Dan is dit je kans!

Maak een filmpje waarin jij jezelf voorstelt en vertelt waarom jij het nieuwe testteamlid moet zijn. En wie weet zien we jou dan volgend seizoen bij Checkpoint! 

☛ Aanmelden kan t/m maandag 12 augustus via Zapp.

Stoer

Checkpoint is een programma voor stoere jongens en meiden. Het programma speelt zich af in een loods, op een geheime plek, ergens in Nederland. Die loods is de testruimte waar presentatrice Rachel Rosier samen met een team van stoere jongens en meiden allerlei zinnige en soms ook onzinnige testen uitvoert. Een leerzaam programma met een knipoog. 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons