Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Houd jij je mond weleens wanneer je zou moeten spreken?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Het kan weleens lastig zijn om voor de dingen uit te komen waarvan je gelooft dat ze goed zijn. Houd je dan je mond en laat je de kans om iets te zeggen dan aan je voorbijgaan? De Bijbel vertelt het verhaal van een profeet die het liefst voorgoed zou zwijgen. In wat er dan gebeurt, ligt voor ons een mooie les.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons