Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe reageer jij als je week anders verloopt dan verwacht?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Deze week kan in theorie heel anders lopen dan je verwacht. Kun je er dan op vertrouwen dat God dan een andere weg voor ogen had dan jij? Paulus had ook met een verrassende wending te maken toen hij op weg was naar de Romeinse keizer. Dit zegt dominee Baardmans over deze geschiedenis.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons