Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nechama Rivlin, echtgenote van de president van Israël, overleden

'Dank voor een ieder die heeft gebeden voor haar herstel'

in Christelijk Nieuws

Nechama Rivlin, de vrouw van president Reuven Rivlin, is overleden. Dit meldt Joods.nl. Mevrouw Rivlin is 73 jaar geworden.

In maart 2019 onderging mevrouw Rivlin een longtransplantatie in het Beilinson ziekenhuis in Petah Tikva. Negen dagen na de transplantatie onderging ze een tweede chirurgische ingreep om de transplantatie te ondersteunen. 

Afgelopen maand verslechterde de conditie van mevrouw Rivlin. Ze had last van ernstige kortademigheid. De president, die op dat moment op staatsbezoek in Canada was, besloot onmiddellijk zijn reis stop te zetten en terug te keren naar Israël.

In een verklaring zei de familie: “De familie Rivlin wil het volk van Israël en alle religieuze leiders bedanken voor hun betrokkenheid. Dank voor alle brieven, kaarten en zelfs kindertekeningen die we mochten ontvangen. Dank ook aan hen die iedere dag en ieder uur hebben gebeden voor haar herstel."

Foto: ANP

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons