Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Recensie: Grote theologen over grote thema's

365 keer inspiratie

Aan de hand van 52 thema’s – waaronder genieten, lijden, moed, stilte en liturgie – selecteerde samensteller Jeannette Donkersteeg in totaal 365 citaten van een groot aantal theologen uit heden en verleden. Die zijn vaak sterk en prikkelend. Een enkele keer is een tekst te vaag, omdat je de context mist. Een keur aan theologen komt langszij: van Augustinus, Franciscus van Assisi, Luther en Calvijn tot Kaj Munk, A.A. van Ruler (“Over de eeuwigheid kunnen we alleen een beetje neuriën”) en A. van de Beek.

Grote theologen over grote thema’s. 365 keer inspiratie

Samensteller: Jeannette Donkersteeg, Uitgever: Meinema, 160 blz. (gebonden), € 13,99

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons