Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe los je problemen met gefrustreerde mensen op?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Als mensen in conflicten of debatten tegen elkaar beginnen te schreeuwen, is er vaak meer aan de hand. De kans is groot dat die ander zich niet gezien of gerespecteerd voelt. Dominee Martin Luther King deed daar een toepasselijke uitspraak over. De Bijbel vertelt ook hoe je met dit soort reacties om kunt gaan. Dominee Baardmans vertelt daar meer over.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons