Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe praat je met anderen over jouw successen?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Op social media vertellen mensen graag welke geweldige dingen zij gedaan hebben. Die eer komt hun toe, maar het kan wel te ver doorslaan. Met het breed uitmeten van successen, kun je gemakkelijk de ander de ogen uitsteken. Hoe je dat anders kunt aanpakken, laat dominee Baardmans in zijn ’90 seconden’ zien.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons