Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

De koninklijke Visie-verjaardagskalender

Download hem hier

in Mediatips

Iedereen weet wanneer Willem-Alexander jarig is, maar hoe zit het met de overige leden van de koninklijke familie? Bij Visie-magazine zit deze week een speciale, uitneembare kalender, zodat er geen Oranjeverjaardag meer ongemerkt voorbijgaat. Download hier de kalender in groot formaat (pdf) om zelf af te drukken als mooie poster, of om te bewaren op je computer, tablet of telefoon.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons