Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Recensie: Anker in de storm

Mooie lessen over vergeving, naastenliefde en het volgen van Jezus

Deze roman is het vervolg op Dochters van de kust, maar wie dat verhaal niet kent, heeft daar geen moment last van. Austin geeft op soepele wijze alle informatie die je nodig hebt over het leven van de hoofdpersoon. In het Chicago van 1897 staat de rijke Anna Nicholson op het punt in het huwelijksbootje te stappen. Ondertussen zoekt ze naar haar biologische moeder. Daarbij stuit ze op geheimen die haar toekomst in gevaar brengen. In dit spannende verhaal reikt Austin je mooie lessen aan over vergeving, naastenliefde en het volgen van Jezus. Als lezer kun je niet anders dan (opnieuw) toegeven dat Austin een van de allerbeste christelijke romanschrijvers van deze tijd is.

Anker in de storm

Lynn Austin, KokBoekencentrum, 446 blz. (gebonden), € 24,99

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons