Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Recensie: De bruidswinkel

Een romantisch, goedgeschreven boek dat nergens te zoet wordt

In het kleine Amerikaanse stadje Heart’s Bend staat een bijzondere bruidswinkel. Deze roman vertelt over de geschiedenis én het heden van de winkel. Vanaf de jaren 30 helpt de eigenaresse Cora veel bruiden aan de perfecte trouwjurk, maar zelf heeft ze geen geluk in de liefde. Ruim zeventig jaar later dreigt de inmiddels gesloten winkel gesloopt te worden. Maar dan besluit de jonge Haley de zaak te heropenen. Zowel Haley als Cora zijn sterke en zelfstandige vrouwen, die langzaam leren hoe ze hun hart kunnen openstellen voor de liefde. Een romantisch, goedgeschreven boek dat nergens te zoet wordt.

De bruidswinkel

Rachel Hauck, Kok, 384 blz., € 21,99

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons