Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nederland Zingt op Nieuwjaarsdag: 'Gezegend 2019!'

Dinsdag 1 januari, 9.10 uur, NPO 2

in Mediatips
Nederland Zingt op Nieuwjaarsdag

Ook op Nieuwjaarsdag zendt de EO Nederland Zingt en De Kapel uit. We hopen van harte dat we in het aankomende jaar weer veel mogen zingen met elkaar. Deze eerste dag van 2019 begint met Psalm 23. Inspirerende woorden van David! 

We beginnen het nieuwe jaar met een speciale editie van ons koor- en samenzangprogramma: Nederland Zingt op Nieuwjaarsdag. Samen zingen we liederen als 'God is getrouw', 'Jezus ga ons voor' en 'Wat de toekomst brengen moge'. We kijken en luisteren naar opnames uit diverse kerken in heel Nederland.

(Tekst loopt door onder de foto.)

De Kapel op Nieuwjaarsdag
Andries Knevel verzorgt de overdenking op Nieuwjaarsdag.

'De Kapel' met Andries Knevel

Na de Nieuwjaarsuitzending van Nederland Zingt vertelt Andries Knevel ons in De Kapel over de woorden: 'De Heer is mijn herder'. Hoe kan deze tekst ons tot troost zijn in het jaar dat net begonnen is? "Zit je in een periode van 'grazige weiden' of ga je op dit moment vooral door een 'donker dal'? Laat je inspireren en bemoedigen door de woorden van David."

'Nederland Zingt op Nieuwjaarsdag' en 'De Kapel'


Nederland Zingt op Nieuwjaarsdag 
9.10 uur, NPO 2 

De Kapel
9.50 uur, NPO 2 

Beeld: Michaël Terlouw en Willem Jan de Bruin 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons