Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Wat betekent het dat Gods wegen ‘ondoorgrondelijk' zijn?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

in Geloven

Waarom gebeuren er weleens dingen waarbij je je kunt afvragen waar dat eigenlijk voor nodig is? Wat kun je ermee dat Gods wegen ondoorgrondelijk zijn? Zoiets heeft Jona zich wellicht ook afgevraagd. En juist het verhaal van Jona geeft antwoord op deze vragen. In '90 seconden'  vertelt dominee Baardmans daar meer over.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons