Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Hoe kun je mensen in contact brengen met de kerk?

De ’90 seconden’ van dominee Baardmans

Laatst zat dominee Baardmans bij een etentje tegenover een oude bekende. Hij was vader geworden en vertelde dat zijn vrouw en hij het kind eigenlijk willen laten dopen. Ze gaan niet meer naar de kerk. Iets houdt hen tegen. Hij wil wel meer met het geloof doen, maar weet niet goed hoe. Dat bracht dominee Baardmans op een aantal gedachten, die hij in ’90 seconden’ uitspreekt.

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons