Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Nieuwe directeur voor MissieNederland

Jan Wolsheimer per 1 december aan het roer

in Christelijk Nieuws

Jan Wolsheimer wordt per 1 december directeur van MissieNederland. Dat heeft de missionaire organisatie bekendgemaakt.

De afgelopen jaren was Wolsheimer voorganger van de evangelische gemeente CAMA Parousia in Woerden. MissieNederland is niet onbekend voor Wolsheimer. Zo dacht hij al mee over het samengaan van de Evangelische Alliantie en de Evangelische Zendingsalliantie, dat uitmondde in MissieNederland.

Tot begin dit jaar was de leiding van de organisatie in handen van de twee directeuren Jan Wessels en Adri Veldwijk. Onder Wolsheimer gaat MissieNederland verder met één directeur.

Beeld: Ruben Timman

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons