Icon--npo Icon--twitter Icon--facebook Icon--instagram Icon--mail Icon--search Icon--video Icon--image Icon--audio Icon--EO Icon--whatsapp Icon--linkedin Icon--snapchat Icon--youtube Icon--quote arrow-right Icon--arrow-down Icon--chevron-right Icon--menu clock Icon--background Icon--backgroundContent Icon--overlayBottom Icon--overlayTop Icon--girl Icon--boy Icon--cross

Heeft geloof iets met voeding en gezondheid te maken?

De '90 seconden' van dominee Baardmans

Hoe komt dominee Baardmans erbij om iets over voeding en gezondheid te zeggen? Doet hij mee aan een nieuwe hype of heeft hij iets bijzonders ontdekt?

Onlangs werd Baardmans geraakt door het verhaal van wetenschapper Neal Barnard. Hij verloor zijn vader aan Alzheimer en ontdekte in zijn werk dat voeding en gezondheid een enorme invloed hebben op die ziekte.

Keuzes die je maakt, hebben invloed op je gezondheid. Wat zegt de Bijbel daar eigenlijk over? 

Tip voor de redactie?

Of heb je een foutje gezien? Mail ons